Termékek Menü

Bosch Condens 2500 W WBC 24-1 DE Kondenzációs Fali FŰTŐ kazán

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
445.256 Ft
277.737 Ft (218.691 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 38%
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: 7736900787
Gyártó: Bosch
Fűtőteljesítmény: 24 kW
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bosch Kondenzációs Indító idom AZB 931 Bosch Kondenzációs Indító idom AZB 931
9.999 Ft
Bosch CR10 Kézi vezérlésű szobatermosztát Bosch CR10 Kézi vezérlésű szobatermosztát
30.577 Ft 29.746 Ft

Leírás és Paraméterek

A Bosch Condens 2500 W WBC 24-1 DE Fali Kondenzációs Fűtő Gázkazán rendkívül magas 93%-os hatásfokkal működő gázkazán. A fűtési energiahatékonysági osztályozás szerint "A" kategóriába sorolt termék alkalmas használati melegvíz tároló csatlakoztatására, amelyet megfelelően méretezve szinte bármilyen háztartás melegvíz igényét biztosítani tudja. a Honeywell szabályzásnak, illetve a széles modulációs tartománynak köszönhetően a Bosch Condens 2500 mindig olyan teljesítményen fűt, amekkorára éppen szükség van. 
A helytakarékos kialakítás ennél a kazánnál is egy fő szempont volt a gyártó részéről, amely magában foglalja a készülékbe épített 8 literes tágulási tartályt, illetve az Európai Uniós szabályzásoknak megfelelő energiatakarékos keringető szivattyút is.
A kazánon található egy kijelző, amely megkönnyíti az ellenőrzést. Beépített időjáráskövető szabályzásának köszönhetően a Condens 2500 gázkazánhoz egyszerűen csatlakoztatható egy FW 200 szobatermosztát és egy külsőhőmérséklet érzékelő, ezáltal a készülék szabályzása az időjárástól függően képes az épületet fűteni. 

Ami a megbízható márkaminőséget illeti, semmi nem veheti fel a versenyt a Condens 2500 W kondenzációs gázkazánnal. Megbízhatóan és jó hatásfokkal biztosítja otthonában a fűtést és a háztartási meleg vizet, és egyúttal segíti az energia megtakarítást is. A jó minőségű, tartós Bosch technika és a vonzó ár-érték arány kombinációja nyerő képlet – és ideális megoldás otthona számára.

Condens 2500 W Kényelmes fűtés vonzó ár-érték aránnyal

Ami a megbízható márkaminőséget illeti, semmi nem veheti fel a versenyt a Condens 2500 W kondenzációs gázkazánnal. Megbízhatóan és magas hatásfokkal biztosítja otthonában a fűtést és a használati meleg vizet, és egyúttal segíti az energia megtakarítást is. A jó minőségű, tartós Bosch technika és a vonzó ár-érték arány kombinációja nyerő képlet – és ideális megoldás otthona számára.

Helytakarékos kialakítás

Megfelelő helyet találni a lakásban a Condens 2500 W számára könnyebb, mint gondolná. Korszerű, kis méretű kialakításával ez a falra szerelhető kazán nemcsak jól mutat, de nagyon kis helyet is foglal. A kazán szabványos függőleges, fal közeli csatlakozókkal van felszerelve ezáltal esztétikusan lehet szerelni.

Egyszerű kezelés

A Condens 2500 W LCD-s felhasználói felülete világos felépítésű és ésszerű elrendezésű. Néhány kulcsszóval és logikus szimbólummal egyszerű és logikus a kezelése – még sötétben is, mivel a kijelző háttér világítással rendelkezik.

Használati meleg víz 3***-os kényelemmel

A Condens 2500 W „melegvíz parancsra” funkciójának köszönhetően a melegvíz azonnal rendelkezésre áll.

Szabályozhatóság

A Condens 2500 W beépített időjárás követő szabályzóval rendelkezik ezt a szabályozási módot egyaránt ajánlott használni felület és radiátoros fűtésre is. Az időjárás követő szabályzó a készülék teljesítményét és fűtővíz hőmérsékletét optimalizálja az épület mindenkori hőigényéhez. Kezelése egyszerű és átlátható. A készüléknek új fejlesztésű elektronikus szabályozóegysége van, amely lehetőséget ad az összes jelenlegi Bosch szabályozóegység és vezérlőmodul használatára.

A készülék előnyei

  • Magas hatásfok
  • Széles modulációs tartomány 1:8
  • Beépített időjáráskövető szabályzó
  • Folyamatosan szabályozható teljesítmény
  • 3 ***-os használati meleg víz-előállítási komfort
  • Egyszerű kezelhetőség LCD-s felhasználói felülettel
  • Háttér világítású LCD kijelző
  • Kis méret
  • Gyors és egyszerű felszerelhetőség
  • Könnyű karbantartás
Elektromos védettség IP4XD
Energiahatékonysági osztály A
Zajszint 50dB
Hatásfok (%) 94%

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Loading...