Termékek Menü

Carrier 42QFD Oszlopklíma

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.441.793 Ft (1.135.270 Ft + ÁFA)
Elérhetőség:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: 42QFD048R8S-38QUS048R8T
Gyártó: Carrier

Leírás és Paraméterek

XPower széria, R32-es környezetbarát hűtőközeg.
Energiahatékonyság,
elegáns megjelenés, 
és maximális kényelem.
A++ energiaosztály hűtéskor.

Energiaosztály (hűtés): A++
Energiaosztály (fűtés/meleg éghajlat): A+++
Energiaosztály (fűtés/átlagos éghajlat): A+
Hűtőteljesítmény: 14,60 kW
Fűtőteljesítmény: 16,10 kW
SEER: 7,7
SCOP (átlag): 4,0
Működési tartomány (hűtés): -15 ~ 50°C
Működési tartomány (fűtés): -15 ~ 24 °C
Zajszint: 50/51,5
Méretek (SzéxMéxMa): 1935×629×456
Hűtőközeg: R32

 • A++ energiaosztály hűtéskor
   
 • 3D DC inverter: A kültéri egység DC inverter technológiájú kompresszorral és DC inverter ventilátormotorral van felszerelve. A beltéri egység egyenáramú inverter ventilátorral van felszerelve. 3 DC inverter motorral az egység maximális teljesítményt és energiahatékonyságot ér el.
   
 • Eurovent tanúsítvánnyal: Az Eurovent független európai szervezet, amely megvizsgálja, hogy a klímaberendezések teljesítménye és műszaki jellemzői megfelelnek-e az európai irányelveknek. Az Eurovent tanúsítvány biztosítja, hogy a gyártó által a terméken feltüntetett összes műszaki jellemző valós legyen.
   
 • 3D motoros lamellák (rácsok): Az egység három irányban és 90º szögben képes elosztani a levegőt, hogy megfeleljen a telepítési feltételeknek.
 • Twin-Rotary kompresszorok: A 24.000 - 60.000 BTU egységek DC Twin-Rotary kompresszorokkal vannak felszerelve, amelyek hozzájárulnak a rendszer nagy teljesítményéhez és megbízhatóságához. A két forgó kompressziós henger, egymástól 180 ° -kal eltolva, és a DC kefe nélküli motor tökéletesen kiegyensúlyozott tengelyű, csökkentett rezgéseket és alacsonyabb zajszintet biztosít még nagyon alacsony sebességnél is. Rendkívül széles tartományban vannak a minimális és a maximális kapacitás között, ezért a rendszert mindig úgy optimalizálják, hogy maximális kényelmet és rendkívül magas hatékonyságot biztosítsanak.
 • Intelligens LCD-kijelző: A beépített kijelző az összes műveletet és funkciót, valamint a hibakódokat meghibásodás esetén megjeleníti.
   
 • Auto mód: Az egység automatikusan megváltoztathatja működési módját és kapacitását a helyiség és az alapjel hőmérséklete közötti hőmérséklet-különbségnek megfelelően.

3D DC Inverter

A beltéri egység DC inverter ventilátorral van felszerelve. A kültéri egység DC inverter technológiájú kompresszorral és ventilátormotorral van felszerelve. 3 DC inverter motorral az egység maximális teljesítményt és energiahatékonyságot ér el.

Alvó mód

Ez a funkció lehetővé teszi a légkondicionáló számára, hogy automatikusan növelje vagy csökkentse a hűtést, vagy csökkentse a fűtést óránként 1°C-kal az első 2 órában, majd a következő 5 órában készenléti állapotban marad, utána pedig kikapcsol.

Elektromos feszültség védelem

A Carriernél megértjük, hogy sok kérdés felmerülhet az ilyen elektromos feszültségingadozások miatt, ezért úgy terveztük meg egységeinket, hogy képesek legyenek a normál működésre, ha az elektromos feszültség kevesebb vagy több, mint 264 V. Berendezéseink kiemelkedően működnek a 168–264 V frekvenciatartományban, miközben teljes mértékben működnek az ettől a tartománytól esetlegesen eltérő ingadozásoktól.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Loading...