Termékek Menü

Carrier 42QSS Légcastornázható Split klíma csomag 14 kW

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
1.410.246 Ft (1.110.430 Ft + ÁFA)
Elérhetőség:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: 42QSS048R8S-38QUS048R8T
Gyártó: Carrier

Leírás és Paraméterek

Kompakt és sokoldalú, ideális választás
új vagy felújított épületekhez.
XPower széria, R32-es hűtőközeg. 
A++ energiaosztály hűtéskor.

Energiaosztály (hűtés): A++
Energiaosztály (fűtés/meleg éghajlat): A++
Energiaosztály (fűtés/átlagos éghajlat): A+
Hűtőteljesítmény: 14,00 kW
Fűtőteljesítmény: 15,60 kW
SEER: 6,1
SCOP (átlag): 5,0
Működési tartomány (hűtés): -10 ~ 50 °C
Működési tartomány (fűtés): -15 ~ 24 °C
Zajszint: 53/49
Méretek (SzéxMéxMa): 1200x874x300
Hűtőközeg: R32

 • A++ energiaosztály hűtéskor
   
 • Telepítési rugalmasság:
  • Vékony kialakítás: Az egység kompakt kialakítású, kis magassággal, alacsony mennyezetű beépítésre alkalmas.
  • Friss levegő beáramlás: A ventilátor motor beépíthető a friss-levegő csatornába, és a beltéri ventilátorral együttműködve növelheti a friss levegő mennyiségét (opcionális)
  • Kétirányú levegő bevezetés: Az egység a hátsó- és az alsó oldalról egyaránt biztosít levegőbemenetet a rugalmasabb felszerelés érdekében.
  • Automatikus külső statikus nyomás beállítása: Az automatikus légáram-beállító funkcióval az egység a ventilátor sebességét alacsonyabb vagy magasabb görbéhez tudja igazítani, hogy az ellenállás függvényében csökkentse vagy növelje a légáramlást.
  • Megnövekedett külső statikus nyomás: Az optimalizált levegő tekercs kialakítása nagyobb külső statikus nyomást eredményezhet.
  • Fenntartott száraz érintkező portok: A fenntartott portokkal távoli kapcsolót könnyen csatlakoztathat a távirányítóhoz
 • Twin-Rotary kompresszorok: A 24.000 - 60.000 BTU egységek DC Twin-Rotary kompresszorokkal vannak felszerelve, amelyek hozzájárulnak a rendszer nagy teljesítményéhez és megbízhatóságához. A két forgó kompressziós henger, egymástól 180 ° -kal eltolva, és a DC kefe nélküli motor tökéletesen kiegyensúlyozott tengelyű, csökkentett rezgéseket és alacsonyabb zajszintet biztosít még nagyon alacsony sebességnél is. Rendkívül széles tartományban vannak a minimális és a maximális kapacitás között, ezért a rendszert mindig úgy optimalizálják, hogy maximális kényelmet és rendkívül magas hatékonyságot biztosítsanak.
 • Eurovent tanúsítvánnyal: Az Eurovent független európai szervezet, amely megvizsgálja, hogy a klímaberendezések teljesítménye és műszaki jellemzői megfelelnek-e az európai irányelveknek. Az Eurovent tanúsítvány biztosítja, hogy a gyártó által a terméken feltüntetett összes műszaki jellemző valós legyen.
   
 • 3D DC inverter: A kültéri egység DC inverter technológiájú kompresszorral és DC inverter ventilátormotorral van felszerelve. A beltéri egység egyenáramú inverter ventilátorral van felszerelve. 3 DC inverter motorral az egység maximális teljesítményt és energiahatékonyságot ér el.
   
 • Beépített leeresztő szivattyú: A leeresztő szivattyú eltávolíthatja a kondenzvízet az egységből, legfeljebb 750 mm magasságig. A vízelvezető csöveket szűk helyeken is könnyű felszerelni. (opcionális)
   
 • A maximális statikus nyomás eléri a 160 Pa-t.
 • Egyszerű tisztítás: tisztításhoz húzza ki a szűrőt a beltéri egységből.
   
 • Wi-Fi kit csatlakozási lehetőség egy opcionálisan választható intelligens port segítségével, amellyel könnyen vezérelheti távolról a készüléket.

3D DC Inverter

A beltéri egység DC inverter ventilátorral van felszerelve. A kültéri egység DC inverter technológiájú kompresszorral és ventilátormotorral van felszerelve. 3 DC inverter motorral az egység maximális teljesítményt és energiahatékonyságot ér el.

Időzító

Lehetővé teszi az egység elindítását egy előre beállított időben a kívánt hűtési vagy fűtési módban.

Elektromos feszültség védelem

A Carriernél megértjük, hogy sok kérdés felmerülhet az ilyen elektromos feszültségingadozások miatt, ezért úgy terveztük meg egységeinket, hogy képesek legyenek a normál működésre, ha az elektromos feszültség kevesebb vagy több, mint 264 V. Berendezéseink kiemelkedően működnek a 168–264 V frekvenciatartományban, miközben teljes mértékben működnek az ettől a tartománytól esetlegesen eltérő ingadozásoktól.

Alvó mód

Ez a funkció lehetővé teszi a légkondicionáló számára, hogy automatikusan növelje vagy csökkentse a hűtést, vagy csökkentse a fűtést óránként 1°C-kal az első 2 órában, majd a következő 5 órában készenléti állapotban marad, utána pedig kikapcsol.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Loading...