Termékek Menü

Carrier 42QTD Kazettás Split klíma csomag 10,5 kW

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.212.234 Ft (954.515 Ft + ÁFA)
Elérhetőség:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: 42QTD036R8S-38QUS036R8S
Gyártó: Carrier

Leírás és Paraméterek

Kompakt kialakítás a telepítéshez
bármilyen beltéri alkalmazásban.
XPower széria, R32-es hűtőközeg. 
A++ energiaosztály hűtéskor.

Energiaosztály (hűtés): A++
Energiaosztály (fűtés/meleg éghajlat): A++
Energiaosztály (fűtés/átlagos éghajlat): A+
Hűtőteljesítmény: 10,50 kW
Fűtőteljesítmény: 10,60 kW
SEER: 6,1
SCOP (átlag): 4,9
Működési tartomány (hűtés): -10 ~ 50°C
Működési tartomány (fűtés): -15 ~ 24 °C
Zajszint: 51/46
Méretek (SzéxMéxMa): Panel 950x950x55
Hűtőközeg: R32

 • A++ energiaosztály hűtéskor
   
 • Telepítési rugalmasság:
  • Kis mérete miatt szinte bármilyen mennyezetbe beépíthető, ideális irodákhoz és nagy terekhez.
  • Friss levegő beáramlás: A ventilátor motor beépíthető a friss-levegő csatornába, és a beltéri ventilátorral együttműködve növelheti a friss levegő mennyiségét
  • Könnyű hozzáférés az egység kulcsfontosságú elemeihez egyszerűen az előlap eltávolításával
  • Fenntartott légkivezető csatorna: A beltéri egység oldalán lévő fenntartott kimenet lehetővé teszi egy légcsatorna csatlakoztatását, hogy egyetlen egységből légkondicionálást biztosítson a közeli helyiségekhez.
    
 • Twin-Rotary kompresszorok: A 24.000 - 60.000 BTU egységek DC Twin-Rotary kompresszorokkal vannak felszerelve, amelyek hozzájárulnak a rendszer nagy teljesítményéhez és megbízhatóságához. A két forgó kompressziós henger, egymástól 180 ° -kal eltolva, és a DC kefe nélküli motor tökéletesen kiegyensúlyozott tengelyű, csökkentett rezgéseket és alacsonyabb zajszintet biztosít még nagyon alacsony sebességnél is. Rendkívül széles tartományban vannak a minimális és a maximális kapacitás között, ezért a rendszert mindig úgy optimalizálják, hogy maximális kényelmet és rendkívül magas hatékonyságot biztosítsanak.
 • Eurovent tanúsítvánnyal: Az Eurovent független európai szervezet, amely megvizsgálja, hogy a klímaberendezések teljesítménye és műszaki jellemzői megfelelnek-e az európai irányelveknek. Az Eurovent tanúsítvány biztosítja, hogy a gyártó által a terméken feltüntetett összes műszaki jellemző valós legyen.
   
 • 3D motoros lamellák (rácsok): Az egység három irányban és 90º szögben képes elosztani a levegőt, hogy megfeleljen a telepítési feltételeknek.
   
 • Beépített leeresztő szivattyú: A leeresztő szivattyú eltávolíthatja a kondenzvízet az egységből, legfeljebb 750 mm magasságig. A vízelvezető csöveket szűk helyeken is könnyű felszerelni. (opcionális)
   
 • 360°-os levegőáramlás: A 24.000 - 60.000 BTU teljesítményű kazettás egységek képesek egyenletesen elosztani a légáramot minden irányban, egyenletes hőmérsékletet elérve a helyiségben.
   
 • Szabvány méretek kompatibilisek az összes függő mennyezeti rendszerrel.
 • Választható vezeték nélküli- (standard) vagy vezetékes távirányítóval (opcionális).
   
 • Wi-Fi kit csatlakozási lehetőség egy opcionálisan választható intelligens port segítségével, amellyel könnyen vezérelheti távolról a készüléket.

3D DC Inverter

A beltéri egység DC inverter ventilátorral van felszerelve. A kültéri egység DC inverter technológiájú kompresszorral és ventilátormotorral van felszerelve. 3 DC inverter motorral az egység maximális teljesítményt és energiahatékonyságot ér el.

Öntisztító

Közvetlenül a légkondicionáló kikapcsolása után a beltéri egység pár perccel tovább működik párátlanítás módban, rendkívül alacsony ventilátor sebességgel. Ez eltávolítja a nedvességet a beltéri párologtatóból, hogy megakadályozza a penész kialakulását és a rossz szagokat.

Elektromos feszültség védelem

A Carriernél megértjük, hogy sok kérdés felmerülhet az ilyen elektromos feszültségingadozások miatt, ezért úgy terveztük meg egységeinket, hogy képesek legyenek a normál működésre, ha az elektromos feszültség kevesebb vagy több, mint 264 V. Berendezéseink kiemelkedően működnek a 168–264 V frekvenciatartományban, miközben teljes mértékben működnek az ettől a tartománytól esetlegesen eltérő ingadozásoktól.

Időzító

Lehetővé teszi az egység elindítását egy előre beállított időben a kívánt hűtési vagy fűtési módban.

Alvó mód

Ez a funkció lehetővé teszi a légkondicionáló számára, hogy automatikusan növelje vagy csökkentse a hűtést, vagy csökkentse a fűtést óránként 1°C-kal az első 2 órában, majd a következő 5 órában készenléti állapotban marad, utána pedig kikapcsol.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Loading...