Termékek Menü

Carrier 42QZA Konzolos Klímaszett

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
430.721 Ft (339.150 Ft + ÁFA)
Elérhetőség:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: 42QZA012D8S-38QUS12D8S
Gyártó: Carrier

Leírás és Paraméterek

XPower széria, R32-es hűtőközeg. 
Tökéletes komfort padlózati és fali installációknál.
A++ energiaosztály hűtéskor.

Energiaosztály (hűtés): A++
Energiaosztály (fűtés/meleg éghajlat): A+++
Energiaosztály (fűtés/átlagos éghajlat): A+
Hűtőteljesítmény: 3,52 kW
Fűtőteljesítmény: 4,50 kW
SEER: 7,7
SCOP (átlag): 4,3
Működési tartomány (hűtés): -15 ~ 50°C
Működési tartomány (fűtés): -15 ~ 24 °C
Zajszint: 43/35
Méretek (SzéxMéxMa): 700x210x600
Hűtőközeg: R32

 • A++ energiaosztály hűtéskor
   
 • Telepítési rugalmasság:
  • Friss levegő beáramlás: A ventilátor motor beépíthető a friss-levegő csatornába, és a beltéri ventilátorral együttműködve növelheti a friss levegő mennyiségét (opcionális).
  • Az összes belső alkatrész könnyen hozzáférhető a rács eltávolításával.
    
 • 3D DC inverter: A kültéri egység DC inverter technológiájú kompresszorral és DC inverter ventilátormotorral van felszerelve. A beltéri egység egyenáramú inverter ventilátorral van felszerelve. 3 DC inverter motorral az egység maximális teljesítményt és energiahatékonyságot ér el.
   
 • Eurovent tanúsítvánnyal: Az Eurovent független európai szervezet, amely megvizsgálja, hogy a klímaberendezések teljesítménye és műszaki jellemzői megfelelnek-e az európai irányelveknek. Az Eurovent tanúsítvány biztosítja, hogy a gyártó által a terméken feltüntetett összes műszaki jellemző valós legyen.
   
 • 3D motoros lamellák (rácsok): Az egység három irányban és 90º szögben képes elosztani a levegőt, hogy megfeleljen a telepítési feltételeknek.
 • Beépített leeresztő szivattyú: A leeresztő szivattyú eltávolíthatja a kondenzvízet az egységből, legfeljebb 750 mm magasságig. A vízelvezető csöveket szűk helyeken is könnyű felszerelni. (opcionális)
   
 • Választható vezeték nélküli- (standard) vagy vezetékes távirányítóval (opcionális).
   
 • Wi-Fi kit csatlakozási lehetőség egy opcionálisan választható intelligens port segítségével, amellyel könnyen vezérelheti távolról a készüléket.

3D DC Inverter

A beltéri egység DC inverter ventilátorral van felszerelve. A kültéri egység DC inverter technológiájú kompresszorral és ventilátormotorral van felszerelve. 3 DC inverter motorral az egység maximális teljesítményt és energiahatékonyságot ér el.

Öntisztító

Közvetlenül a légkondicionáló kikapcsolása után a beltéri egység pár perccel tovább működik párátlanítás módban, rendkívül alacsony ventilátor sebességgel. Ez eltávolítja a nedvességet a beltéri párologtatóból, hogy megakadályozza a penész kialakulását és a rossz szagokat.

Elektromos feszültség védelem

A Carriernél megértjük, hogy sok kérdés felmerülhet az ilyen elektromos feszültségingadozások miatt, ezért úgy terveztük meg egységeinket, hogy képesek legyenek a normál működésre, ha az elektromos feszültség kevesebb vagy több, mint 264 V. Berendezéseink kiemelkedően működnek a 168–264 V frekvenciatartományban, miközben teljes mértékben működnek az ettől a tartománytól esetlegesen eltérő ingadozásoktól.

Időzító

Lehetővé teszi az egység elindítását egy előre beállított időben a kívánt hűtési vagy fűtési módban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Loading...