Termékek Menü

Esbe VTC312 Töltőszelep kazánokhoz 45°C KM 1" 3,2 kvs

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
22.990 Ft (18.102 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: 251001500
Gyártó: Esbe

Leírás és Paraméterek

Működés Az ESBE VTC300 egy háromjáratú termosztatikus szelep, melyet arra terveztek, hogy megvédje a kazánt a túl alacsony visszatérő hőmérséklettől. Állandó magas hőmérsékletet tart fenn, javítva ezzel a kazán hatásfokát, csökkenti a kátrányképződést, növeli a kazán élettartamát. Olyan fűtési rendszerekben javasolt (max. 30 kW), ahol szilárd tüzelésű kazánnal tároló tartályt töltenek. A szelepet (45, 55, 60, 70, 80°C) vagy a kazán visszatérő ágába, vagy pedig (70, 80°C) a tárolótartály töltő ágába kell beépíteni. Az első megoldás javasolt. A szelep két ponton szabályoz, szükségtelenné teszi egyéb szelep beépítését a bypass ágba. A szelep működése független a beépítés helyzetétől. Tartalmaz egy termosztátot, mely nyitni kezd 45, 55, 60, 70 vagy 80°C foknál és 10°C hőmérséklet emelkedésnél teljesen kinyit.

Közeg 50% glykol fagyvédelem céljából, és oxigén elnyelő keverék használata engedélyezett. Mivel mindkettő befolyásolja a viszkozitást és a hővezetést, a glykol jelenlétét figyelembe kell venni a szelep kiválasztásánál.

Karbantartás Normál működés esetén a szelep nem igényel karbantartást. Elzáró szerelvény beépítése javasolt a csatlakozásoknál a jövőbeni szerviz megkönnyítése érdekében. A termosztát szükség esetén könnyen cserélhető.  

Műszaki adatok - nyomás: 10 bar - közeg hőmérséklet: 0-100°C - max. nyomáskülönbség: keverésnél 1,0 bar, elosztásnál 0,3 bar  

Felhasználási terület: fűtés/szolár fűtés 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Loading...