Menü
Web Ár:
306.909 Ft (241.661 Ft + ÁFA)

Bosch Condens 2500 W WBC 28-1 DCE Kondenzációs Fali Kombi kazán

Web Ár:
306.909 Ft (241.661 Ft + ÁFA)
Fűtőteljesítmény: 24 kW
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bosch Kondenzációs Indító idom FC-CA80 (AZB 931) Bosch Kondenzációs Indító idom FC-CA80 (AZB 931)
10.000 Ft
Bosch CR10 Kézi vezérlésű szobatermosztát Bosch CR10 Kézi vezérlésű szobatermosztát
33.500 Ft
Gyártó: Bosch
Cikkszám: 7736901567

Fűtésszerelői árak megtekintéséhez regisztráció szükséges!
Ha még nem regisztráltál kattints IDE.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Bosch Condens 2500 W WBC 28-1 DCE fali kondenzációs kombi kazán 93%-os tehát rendkívül magas hatásfokkal rendelkező gázkészülék, amely lehetővé teszi a háztartásban szükséges melegvíz előállítását. A Fűtési és melegvíz-előállítási energiahatékonysága egyaránt az A kategóriába sorolja a készüléket, ezáltal gazdaságosan üzemeltethető mindkét szempontból. A Honeywell szabályzásnak, és a széles modulációs tartományának köszönhetően a Bosch Condens 2500 mindig olyan teljesítményen fűt, amekkorára éppen szükség van.
Természetesen a gyártó gondolt a helytakarékos kialakításra is, ezért a készülék burkolata alatt megtalálható egy 8 literes tágulási tartály, illetve egy új típusú, az Európai Uniós rendeletnek megfelelő energiatakarékos keringető szivattyú is.
A gázkazánon található kijelző megkönnyíti a készülék ellenőrzését. Beépített időjáráskövető szabályzásának köszönhetően a Condens 2500 gázkazánhoz egyszerűen csatlakoztatható egy FW 200 szobatermosztát és egy külsőhőmérséklet érzékelő, ezáltal a készülék szabályzása az időjárástól függően képes az épületet fűteni.

Ami a megbízható márkaminőséget illeti, semmi nem veheti fel a versenyt a Condens 2500 W kondenzációs gázkazánnal. Megbízhatóan és jó hatásfokkal biztosítja otthonában a fűtést és a háztartási meleg vizet, és egyúttal segíti az energiamegtakarítást is. A jó minőségű, tartós Bosch technika és a vonzó ár-érték arány kombinációja nyerő képlet – és ideális megoldás otthona számára.

Condens 2500 W Kényelmes fűtés vonzó ár-érték aránnyal

Ami a megbízható márkaminőséget illeti, semmi nem veheti fel a versenyt a Condens 2500 W kondenzációs gázkazánnal. Megbízhatóan és magas hatásfokkal biztosítja otthonában a fűtést és a használati meleg vizet, és egyúttal segíti az energia megtakarítást is. A jó minőségű, tartós Bosch technika és a vonzó ár-érték arány kombinációja nyerő képlet – és ideális megoldás otthona számára.

Helytakarékos kialakítás 

Megfelelő helyet találni a lakásban a Condens 2500 W számára könnyebb, mint gondolná. Korszerű, kis méretű kialakításával ez a falra szerelhető kazán nemcsak jól mutat, de nagyon kis helyet is foglal. A kazán szabványos függőleges, fal közeli csatlakozókkal van felszerelve ezáltal esztétikusan lehet szerelni.

Egyszerű kezelés 

A Condens 2500 W LCD-s felhasználói felülete világos felépítésű és ésszerű elrendezésű. Néhány kulcsszóval és logikus szimbólummal egyszerű és logikus a kezelése – még sötétben is, mivel a kijelző háttér világítással rendelkezik. 

Használati meleg víz 3***-os kényelemmel

A Condens 2500 W „melegvíz parancsra” funkciójának köszönhetően a melegvíz azonnal rendelkezésre áll.

Szabályozhatóság 

A Condens 2500 W beépített időjárás követő szabályzóval rendelkezik ezt a szabályozási módot egyaránt ajánlott használni felület és radiátoros fűtésre is. Az időjárás követő szabályzó a készülék teljesítményét és fűtővíz hőmérsékletét optimalizálja az épület mindenkori hőigényéhez. Kezelése egyszerű és átlátható. A készüléknek új fejlesztésű elektronikus szabályozóegysége van, amely lehetőséget ad az összes jelenlegi Bosch szabályozóegység és vezérlőmodul használatára. 

A készülék előnyei 

  • Magas hatásfok 
  • Széles modulációs tartomány 1:8 
  • Beépített időjáráskövető szabályzó 
  • Folyamatosan szabályozható teljesítmény
  • 3 ***-os használati meleg víz-előállítási komfort 
  • Egyszerű kezelhetőség LCD-s felhasználói felülettel 
  • Háttér világítású LCD kijelző 
  • Kis méret
  • Gyors és egyszerű felszerelhetőség 
  • Könnyű karbantartás

Paraméterek

Elektromos védettség IP4XD
Zajszint 49dB
Hatásfok (%) 94%

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!