Menü
Web Ár:
9.195 Ft (7.240 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-25

Computherm S100 Wi-Fi érzékelő központ

Web Ár:
9.195 Ft (7.240 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-25
Gyártó: Computherm
Cikkszám: compus100

Leírás

  •  A dugalj hálózati tápfeszültsége: 90-230 V AC; 50-60 Hz 
  • • A dugalj kimeneti terhelhetősége: 90-230 V AC; 10 A (2 A induktív terhelés)
  • • Készenléti állapot teljesítményfelvétele:  0,1 W
  • • Működési frekvenciája: Wi-Fi (b/g/n) 2,4 GHz

COMPUTHERM S200 típusú Wi-Fi dugalj segítségével a hozzá csatlakoztatott készüléket (pl. gázkazánt) az interneten keresztül vezérelheti, illetve ellenőrizheti annak működését mobiltelefonja, táblagépe segítségével.
A termék egy kiváló választás mindazok számára, akik egy otthonukban elhelyezett elektromos készüléket szeretnének interneten keresztül vezérelni. A kedvező árú készülék a komfort biztosítása mellett az energiaköltségek csökkentéséhez is hozzájárulhat. Egy meglévő termosztáttal vezérelt fűtési rendszer egy COMPUTHERM S200 Wi-Fi dugaljjal kiegészítve okostelefon segítségével távolról, interneten keresztül is vezérelhetővé tehető. A termék különösen ideális akkor, ha lakását vagy házát nem előre meghatározott napirend szerint használja, ha bizonytalan időtartamra elutazik otthonról, illetve ha a fűtési szezon alatt is szeretné üdülőjének fűtését távolról szabályozni, működését ellenőrizni.
 A terhelhetőségi határon belül a COMPUTHERM S200 dugaljjal egyszerűen megvalósítható bármely hálózati megtáplálással rendelkező elektromos készülék (pl.: öntözőszivattyú, hűtőszekrény, stb.) távvezérlése. Lehetősége van a termékekhez csatlakoztatott eszközök távolról történő ki-/bekapcsolására, valamint időzített ki-/bekapcsolására is. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!