Termékek Menü

LG MU4R25.U40Multi kültéri egység 7,3 kW

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
604.520 Ft (476.000 Ft + ÁFA)
Elérhetőség:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: MU4R25.U40
Gyártó: LG

Leírás és Paraméterek

Maximális hűtő teljesítmény (kW) 7 kW
Maximális fűtő teljesítmény (kW) 8.4 kW
Hűtési energiaosztály A+
Fűtési energiaosztály A+
Maximális zajszint 51 dB
Szélesség 95 cm
Magasság 83.4 cm
Mélység 33 cm
Tömeg 66 kg

Magasfok energiahatékonyság A kompresszor-motor maximális frekvenciájának szabályzásával az aktív energiavezérlés szabályozza az energiafogyasztás szintjét és a hűtési teljesítményt.  A forradalmian új inverteres technológia hathatós, mégis csendes működéssel, akár 38%-os energiafogyasztási csökkenéssel büszkélkedhet. 3 csőköteges hibrid hőcserélő Tökéletesített ferdelapátos ventilátor Nagyhatékonyságú kompresszor és átváltó szelep

Aktív energiaszabályozás: Az aktív energiaszabályozás az adott helyzethez igazodva szabályozza az energiafogyasztás szintjét és a hűtési teljesítményt.
Energiahatékonyság: Az LG tökéletesített kompresszoros és inverteres technológiája, a 9,1-es SEER hányados mellett, lehetővé teszi a felhasználó számára a berendezés hosszabb idejű használatát, nagyobb megtakarítást biztosítva. Tökéletes csend
Az LG egyedi, új ferdelapátos ventilátora és alacsony rezgésszámú kompresszoros technológiája azt jelenti, hogy a termékek kivételesen alacsony zajszint (17dB) mellett működnek.   17db: Az új ventilátor-lapátokkal, melyek 25%-kal nagyobbak, mint az előző ferdelapátos ventilátorok, sikerült a zajszintet 17 dB-re csökkenteni, ami már-már a könyvtárak csendjének felel meg.   Csendes üzemmód: Amikor Önnek csendre van szüksége, ez az üzemmód teszi lehetővé a kültéri egység zajszintjének csökkentését 3 dB-lel.  

Optimalizált légáram
Az LG klímaberendezései optimalizált módszerrel hűtik a szobát. Ez a módszer lehetővé teszi a gyorsabb hűtést és a hűs levegő egyenletes kifúvást minden irányba.   Jet Cool (gyorshűtés)
A légkimenetel kivitelezésének optimalizálása biztosítja az erőteljes légáramot, amely alig 5,6 perc alatt 5 fokkal csökkenti a szoba hőmérsékletét.  A négyirányú légterelés gyorsan és hatékonyan fújja a hideg levegőt több irányba, a szoba minden sarkába.

  • JetCool üzemmód
  • Öndiagnosztika
  • Automatikus újra indulás áramszünet esetén
  • Inverteres
  • Alacs ony fogyasztás
  • Alacsony kültéri zajszint
  • Antibakteriális szűrő.
  • A beltéri egységek kivitele egy kültéri esetében is lehet eltérő.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Loading...