Menü
Web Ár:
656.946 Ft (517.280 Ft + ÁFA)

Samsung Wind-Free Comfort AR18TXFCAWKNEU/XEU split klíma csomag 5.0 kW

Web Ár:
656.946 Ft (517.280 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Tartó Konzol Kültéri Klímaberendezésekhez 450-es Prémium - PL11C Tartó Konzol Kültéri Klímaberendezésekhez 450-es Prémium - PL11C
12.578 Ft
Elérhetőség:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: AR18TXFCAWKNEU/XEU
Gyártó: Samsung

Leírás és Paraméterek

Samsung Wind-Free Comfort AR18TXFCAWKNEU/XEU split klíma csomag 5.0 kW

Költségmegtakarítás
Napi szintű költségmegtakarítás a kiemelten energiatakarékos Wind-Free™ Cooling technológia segítségével. Wind-Free™ üzemmódban a kültéri egység minimális energiát fogyaszt: 77%-kal kevesebbet, mint Gyorshűtés módban. Kellemes hűvösséget biztosít, és a villanyszámla miatt sem kell aggódni.

A tudatos életmód előnyei
Élvezze a tudatos életmód előnyeit az AI Auto Comfort funkcióval. A szolgáltatás automatikusan optimalizálja az üzemmódokat a helyiség paraméterei és a felhasználói szokások alapján. Az Ön által preferált hőmérséklet alapján automatikusan az optimális paraméterek fenntartásához szükséges legmegfelelőbb üzemmódra vált.

Minőségi alvás egész éjszaka
A Wind-Free™ Good Sleep üzemmód ideális körülményeket teremt az alváshoz, kellemetlen, hideg légáramlatok nélkül. A Wind-Free™ Cooling hőszabályzása elősegíti, hogy Ön gyorsan álomba merüljön, kellemesen, mélyen aludjon, és teljesen frissen ébredjen.

Gyorsabban, messzebb, nagyobb hatókörben érezhető hűtés
Gyorsan lehűti a helyiség minden szegletét, ezzel biztosítva az Ön kényelmét. A Digital Inverter Boost technológia 43%-kal gyorsabban hűti a levegőt. A dizájn továbbfejlesztése során 15%-kal nagyobb ventilátort, 18%-kal szélesebb beszívót és 31%-kal szélesebb lamellát kapott. A hűvös levegő így még messzebbre és még nagyobb körben, akár 15 méterre is eljut.

Bárhonnan, bármikor távvezérelhető
Állítsa be otthona hőmérsékletét bárhonnan, bármikor. A SmartThings App segítségével Ön egyetlen érintéssel távvezérelheti és felügyelheti a légkondicionálót. Akár szóban is megmondhatja a mesterséges intelligencia (AI) rendszernek*, mit szeretne**, az pedig végrehajtja. Még fel is ajánlja a lehető legjobb beállítást.

Öntakarítás automatikusan
Higiénikus légkondicionáló-belső, tennivaló nélkül. Üzemelés után az Auto Clean funkció automatikusan kiszárítja a hőcserélőt, 3 lépésben. 10–30 perces légátfúvással eltávolítja a párát. Így megelőzi a baktériumok felhalmozódását és a rossz szagok kialakulását.

Csendesebb és békésebb otthon
Az eszköz alacsonyabb zajszint mellett biztosítja otthonában a hűs levegőt, hogy ne zavarja Önt. A kompresszor erős légáramlást biztosít, de a Twin Tube Muffler hangfogónak köszönhetően nagyon halkan üzemel. Amikor nagy sebességen üzemel, csökkenti a hűtés zaját, alacsony sebességen pedig minimalizálja a környezeti zajt.

Könnyen tisztítható antibakteriális szűrő
Hatékonyan működő légkondicionáló a lehető legkevesebb erőráfordítással. Az Easy Filter Plus az eszköz külső felületén, felül található, így könnyű levenni és megtisztítani. Sűrű szűrőhálója tisztán tartja a hőcserélőt, antibakteriális bevonata pedig védelmet nyújt a levegőben szálló veszélyes szennyeződésekkel szemben.


Csatolt Dokumentumok

Hűtési teljesítmény 5kW
Fűtési teljesítmény 6kW
SEER 6.8
SCOP 3.8
Beltéri egység zajszint 58dB
Energiaosztály A++/A
Kültéri egység zajszint 65dB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!