Menü
Web Ár:
455.515 Ft (358.673 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Samsung Wind-Free Elite AR09TXCAAWKN/XEU split klíma csomag 2.5 kW

Web Ár:
455.515 Ft (358.673 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
2-3,5 kW-os Split klímaszerelés 2-3,5 kW-os Split klímaszerelés
100.000 Ft
Tartó Konzol Kültéri Klímaberendezésekhez 450-es Prémium - PL11C Tartó Konzol Kültéri Klímaberendezésekhez 450-es Prémium - PL11C
12.578 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28
Gyártó: Samsung
Cikkszám: AR09TXCAAWKN/XEU

Kiemelt tulajdonságok
WindFree™ Cooling • Intelligens működés • Energiahatékonyság • Okos, tanulékony szabályzás • R32 hűtőközeg • Mozgásérzékelő

Jótállás
3 év

Leírás

Samsung Wind-Free Elite AR09TXCAAWKN/XEU split klíma csomag 2.5 kW

Költségmegtakarítás
Napi szintű költségmegtakarítás a kiemelten energiatakarékos Wind-Free™ Cooling technológia segítségével. Wind-Free™ üzemmódban a kültéri egység minimális energiát fogyaszt: 77%-kal kevesebbet, mint Gyorshűtés módban. Kellemes hűvösséget biztosít, és a villanyszámla miatt sem kell aggódni.

A tudatos életmód előnyei
Élvezze a tudatos életmód előnyeit az AI Auto Comfort funkcióval. A szolgáltatás automatikusan optimalizálja az üzemmódokat a helyiség paraméterei és a felhasználói szokások alapján. Az Ön által preferált hőmérséklet alapján automatikusan az optimális paraméterek fenntartásához szükséges legmegfelelőbb üzemmódra vált.

Automatikus, még hatékonyabb hűtés
Hatékony hűtés, akár van valaki otthon, akár nincs. A mozgásérzékelő észleli, ha 20 perc elteltével nincs mozgás, és energiamegtakarítás céljából automatikusan Wind-Free üzemmódra kapcsol. Ön beállíthatja, hogy ne fújjon levegőt Ön felé, ahogyan azt is, hogy kövesse a mozgását.

Gyorsabban, messzebb, nagyobb hatókörben érezhető hűtés
Gyorsan lehűti a helyiség minden szegletét, ezzel biztosítva az Ön kényelmét. A Digital Inverter Boost technológia 43%-kal gyorsabban hűti a levegőt. A dizájn továbbfejlesztése során 15%-kal nagyobb ventilátort, 18%-kal szélesebb beszívót és 31%-kal szélesebb lamellát kapott. A hűvös levegő így még messzebbre és még nagyobb körben, akár 15 méterre is eljut.

Bárhonnan, bármikor távvezérelhető
Állítsa be otthona hőmérsékletét bárhonnan, bármikor. A SmartThings App segítségével Ön egyetlen érintéssel távvezérelheti és felügyelheti a légkondicionálót. Akár szóban is megmondhatja a mesterséges intelligencia (AI) rendszernek*, mit szeretne**, az pedig végrehajtja. Még fel is ajánlja a lehető legjobb beállítást.

Öntakarítás automatikusan
Higiénikus légkondicionáló-belső, tennivaló nélkül. Üzemelés után az Auto Clean funkció automatikusan kiszárítja a hőcserélőt, 3 lépésben. 10–30 perces légátfúvással eltávolítja a párát. Így megelőzi a baktériumok felhalmozódását és a rossz szagok kialakulását.

Csendesebb és békésebb otthon
Az eszköz alacsonyabb zajszint mellett biztosítja otthonában a hűs levegőt, hogy ne zavarja Önt. A kompresszor erős légáramlást biztosít, de a Twin Tube Muffler hangfogónak köszönhetően nagyon halkan üzemel. Amikor nagy sebességen üzemel, csökkenti a hűtés zaját, alacsony sebességen pedig minimalizálja a környezeti zajt.

Könnyen tisztítható antibakteriális szűrő
Hatékonyan működő légkondicionáló a lehető legkevesebb erőráfordítással. Az Easy Filter Plus az eszköz külső felületén, felül található, így könnyű levenni és megtisztítani. Sűrű szűrőhálója tisztán tartja a hőcserélőt, antibakteriális bevonata pedig védelmet nyújt a levegőben szálló veszélyes szennyeződésekkel szemben.


Csatolt Dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!