Termékek Menü

3,6-5,5 kW Split klíma szerelése 69ezer forinttól mely a szerelőnek fizetendő

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: szer02
Gyártó: Daikin

Leírás és Paraméterek

3,6-5,5 kW-os Split klíma szerelése 69.990 Ft-tól, mely a szerelőnek fizetendő

Oldalfali Split klíma szerelési ajánlatunk tartalmazza az igény szerinti előzetes felmérés díját, a szükséges falbontás és vésés díját (a fal vastagságában).
Továbbá az ár tartalmazza a vegytiszta hűtőközeg csővezetéket, elektromos kábeleket, gravitációs kondenzvíz elvezetést, a szereléshez szükséges egyéb segédanyagokat, a kültéri egység tartókonzolját valamint a szerelés/beüzemelés költségét 3.6-5.5 kW-os klíma esetén.  

  • 2 méter csőhosszúság felett minden megkezdett méter csövezése további bruttó 10.000 Ft-ba kerül. Ez tartalmazza a szükséges csővezetéket, és az esetlegesen szükséges hűtőközeg rátöltést.
  • Amennyiben a kondenzvíz elvezetése nem oldható meg gravitációs úton, kondenzvíz átemelő szivattyút kell használni, melynek az árát nem tartalmazza a szerelési költség.
  • Ha a szerelés helyszíne nem teszi lehetővé a klíma biztonságos telepítését akkor ipari alpinistát vagy kosaras darut kell alkalmazni, melynek a költsége szintén nem része a szerelési díjnak. 
  • Amennyiben villamos vezetéket vagy cseppvízelvezetést szeretnének kérni külön az 2m-es szerelésen felül, vagy a 10.000FT/m-en felül (mivel az tartalmazza), úgy azt kedvezményes áron 799Ft/m-ért szerelőink kiépítik.

NE keresgéljen tovább olyan szerelőt aki kitölti Önnek a telepítési tanúsítványt! Szerelőink képzett szakemberek akik elvégzik a szakszerű telepítést otthonába, beüzemelik a készüléket, tanáccsal látják el a használatáról.
Amennyiben igényt tart rá, díj ellenében elvégzik a garanciális feltételek szerint az éves karbantartásokat és szükség esetén garanciálisan szervizelik is a berendezéseket. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Loading...