Menü
Ár:
378.600 Ft (298.110 Ft + ÁFA)

Syen Bora Plusz SOH16BO-E32DA4B2 Oldalfali Inverteres Split Klíma 4,6 kW

Ár:
378.600 Ft (298.110 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: SOH16BO
Gyártó: Syen

Leírás és Paraméterek

  • Energiaosztály : A++ / A+
  • Helyiség méret : 46 – 65 m2
  • Fűtő teljesítmény : 5,2 kW
  • Hűtő teljesítmény : 4,6 kW
  • SEER : 6,1
  • SCOP : 4,0

Többszörös szűrőrendszer

A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.

 

Wi-fi vezérlés

Vezérelje a klímáját okostelefonról vagy akár táblagépről a világ bármely pontjáról.

 

Kellemes éjszakai mód

Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Őn az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.

 

Intelligens leolvasztás

Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így nőveli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi meg az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.

 

Energia megtakarítás

Légkondiciónáló vásárlásakor ugye Ön is hosszú távra tervez? A Syen Bora Plusz készülék az alacsony energiafogyasztás miatt is tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést is biztosít.

 

8°C-os temperálás

Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8°C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.

 

I FEEL funkció

A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!