Menü
Web Ár:
292.605 Ft (230.398 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-11-28

Buderus Logamax plus GB012 - 25 K V2 kondenzációs Kombi Falikazán

Web Ár:
292.605 Ft (230.398 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-11-28
Gyártó: Buderus
Cikkszám: 7736900630
  • Alacsony gázfogyasztás
  • Kis helyigény
  • Kiváló ár-érték arány

Leírás

Melegvíz-készítés igényhez mérten:


A kazán kombi kivitelben kapható, ami azt jelenti, hogy a készülékben lévő hőcserélőn keresztül folyamatos melegvíz-ellátás válik lehetővé, de csak addig, amíg Ön szeretné. Így nemcsak kényelmesen jut meleg vízhez, hanem a legolcsóbb ellátási módot is használja. A gázszámlában nem jelenik meg a tároló hőntartási költsége. A kazánban található turbinás átfolyásmérő gondoskodik arról, hogy mindig a megfelelő hőmérsékletű meleg víz álljon rendelkezésre. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogyha Ön csökkenti a meleg víz mennyiségét, a turbinán átfolyó víz mennyisége csökken, a turbina lassabban forog, az égő teljesítménye lecsökken. Ha több vizet szeretne, a turbina gyorsabban forog, az égőteljesítmény nő. A végeredmény állandó hőmérsékletű kifolyó meleg víz. 

Kondenzáció a rekuperátor segítségével:

A Logamax plus GB012 technológiája egy jól bevált rendszeren alapul. A kazánból távozó égéstermék egy speciális hőcserélőbe kerülve lecsapódik és hasznosul a fűtési rendszerben. Ezzel a technológiával a kazán éves hatásfoka 103%-ot is elérheti. 

Szabályozás egyszerűen

A Logamax plus GB012 egy olyan kazán, amelynek elektronikája felismeri a hozzá csatlakoztatott szabályozó készüléket és annak típusa szerint szabályozza az égő működését. Amennyiben Ön már használ gázkészüléket és a termosztát használatát megszokta és megszerette vagy nem szeretne beruházni új vezérlőegységre, a Logamax plus GB012 mindkét esetben támogatja döntését. Használja jól megszokott régi termosztátját; ha nincs ilyen, válasszon a Buderus kínálatában található szabályozók közül, így biztos lehet benne, hogy a lehető legoptimálisabb egység kerül készülékéhez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!