Menü
Web Ár:
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)

Thermor Evidence 3 Plus 500W ErP

Web Ár:
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
Gyártó: Thermor
Cikkszám: 111111111111111
Elérhetőség:

Leírás

Elektromos radiátor, fűtőpanel, elektronikus termosztáttal, szabad programozási lehetőséggel!
5 év teljes körű garancia!
Tekintse meg a Thermor 2021-es energiatakarékos fejlesztését (gördítse lefelé az oldalt), technológia és stílus!

A legújabb HD panel technológia, mely a klasszikus elektromos konvektorokhoz-fűtőpanelekhez képest sokkal egyenletesebb hőérzetet és még gyorsabb felfűtést biztosít.
A készülékcsalád teljesíti a 2022-től életbe lépő ErP rendelet követelményeit.

Válassza az Evidence3 HD 2in1 családot (500W-2500W-ig 5 típus), ha elegáns, minőségi és tartós elektromos radiátort, fűtőpanelt keres! Program módban az előre meghatározott programok egyszerűen felülírhatóak az Ön igényeinek megfelelően (hét/nap/óra bontásban akár). Termosztátjának, és ergonomikus digitális kezelő felületének köszönhetően, egyesíti az egyszerűséget a hatékonysággal megfizethető áron.
2 üzemmód (kézi/program). A készülékek használatával minden helyiségben külön, igényei szerint szabályozott hőmérséklet valósítható meg. Programozza készülékét a hét minden napjára, az életritmusának megfelelően a nagyobb kényelemért és megtakarításért vagy használja akár teljesen “kézi” üzemmódban is programozás nélkül. 
Kapcsolható ablaknyitás érzékelés. Üzemmód, beállított és aktuális hőmérséklet kijelzés, termosztát kalibrációs lehetőség.

Hosszú élettartam, gyors felfűtés, biztonság és maximális komfort a szakértő francia Thermor márkától, amely az elektromos fűtésekre és berendezésekre szakosodott 1931 óta.
Az Evidence3 Plus csendes és kompakt egység, modern vonalakkal és magas hatásfokkal. Könnyen a falra szerelhető a tartozék fali konzollal, és 230V-os csatlakozójának köszönhetően bárhol használható, így harmonikusan illeszkedik az Ön otthonába. Opcionálisan vásárolható tartólábainak köszönhetően pedig könnyedén mobillá is tehető akár.

IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is használható!

Formatervezett felső levegő kimeneti rácsozatának, HD előlapi technológiájának, csúcskategóriás, saválló kompozit, kerámia magos fűtőelemének és alumínium diffúzorának köszönhetően, egyenletes hőleadást biztosít, maximális hatásfok és biztonság mellett. Beépített hővédő kapcsolója (túlmelegedés ellen) és az FDS szenzor (borulás érzékelő) maximális biztonságot garantál. 

Az innovatív, pontos (kevesebb mint 0,1 °C érzékenységű), 0,5 fokonként állítható elektronikus termosztátnak köszönhetően maximálisan kihasználható hatékonyság, és kedvező energia felhasználás érhető el a fűtőpanellel!

  • 2-5 m2 fűtésére*
  • Méretek (cm): Szélesség 39.1, Magasság 46.1, Vastagság 11.4
  • Tartozék beépített elektronikus termosztát, digitális kezelőfelülettel (2 mód, program/kézi), fali konzol és dugvilla
  • IP24, Cikkszám: 100295

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!